Jämtländsk design och milsvid utsikt över Åresjön eller fjälltopparna erbjuds i alla våra 54 rum & sviter och tre svitlägenheter.

Hotel Diplomat Åregården följer naturen och erbjuder mat och möten i jämtländsk internationell miljö oberoende om fjället är grönt eller vitt.

Här hittar du våra aktuella erbjudanden och paket!


Åregården - modernt och exklusivt fjällhotell i Åre By

 

Hotel Diplomat Åregården är Åres hjärta, och står för stil, kvalitet, omtanke och tradition. Med en lång historia av varsamt omhändertagande är Åregården idag en klassiker i fjällvärlden. Ett modernt och exklusivt fjällhotell i en nationalromantisk byggnad, lika vacker och spännande sommar som vinter. Detta är ett personligt boutiquehotell där du både sover och äter gott, och konfererar med energi och kreativitet. Du kan utmana Nordens i särklass bästa pister, motionera i de kilometerlånga spåren, vandra i hänryckande natur och cykla i bergen. Alla hotellets gäster har fritt tillträde till Åre Relax & Spa. Utanför dörren har du Åre bys rika utbud av butiker, restauranger och caféer, och på kvällen är det Country Club som tar över, under ledning av Åregårdens gästvänliga personal.

Varmt välkommen!

 

 

Barmarkskonferens!

Vi hjälper dig skapa den perfekta konferensen. Ett möte på Åregården har obegränsade möjligheter. Sällan ska ni hitta en sådan fulländad kombination av hisnande vacker natur, traditionella och vackert bevarade rum - och aktiviteter som skapar minnen för livet. Vid frågor, kontakta bokningen på reservation.are@diplomathotel.com.

BOKA ERBJUDANDET

Sommarerbjudande

Vandring, trekking, ridning, cykling, vilken aktivitet du än föredrar så tar vi på Åregården varmt emot dig. Hos oss bor du mitt på Åre Torg, men har naturen och bergbanan alldeles utanför dörren. Entré till Åre Relax & Spa är alltid inkluderat.

BOKA ERBJUDANDET

Sköna dagar med vårt Spa-paket

Folk har kommit till Åre för den friska luftens skull sedan slutet på 1800-talet! Bli sommarfräsch med vårt Spapaket - njut av en skön behandling i Åre Relax & Spa, vila ut i Åregårdens sköna sängar och avnjut vår hälsosamma frukost! Pris från 925 sek / natt & pers (vid 3 nätter).

BOKA ERBJUDANDET