Möten

För konferens och möten centralt i Åre - välkommen till Åregården!

Ett möte / konferens hos oss har obegränsade möjligheter. Sällan ska ni hitta en sådan fulländad kombination av hisnande vacker natur, traditionella och vackert bevarade rum - och aktiviteter som skapar minnen för livet.

Konferera i våra mötesrum och salonger, andas ut och njut av vällagad mat som öppnar dina sinnen - lagom till eftermiddagens aktiviteter. Vi skräddarsyr möten och fester för 8-140 personer och hjälper er med alla kringaktiviteter och arrangemang i Åres storslagna natur.

sällskapsrummet

Sällskapsrummet med originalmålningar av bildkonstnären Paul Jonze härstammar från 1918 - och är till för alla våra gäster. För er, våra konferensgäster, dukas kaffet upp i detta anrika och unika rum, helt enligt era önskemål och förväntningar. För riktigt stora kongresser samarbetar vi med TV4 Sport Arena - en unik mötes- o kongresslokal i fjällvärlden - med utrymme för upp till 3000 personer.

Middagen arrangeras i Åregårdens vackra matsal, med utsikt över Åre Sjö. Kombinera er konferens med Åres kompletta utbud av naturupplevelser och aktiviteter. Efter dagens alla intryck kan ni koppla av på Åregårdens Relax & Spa där ni har tillgång till pool, bastu och välgörande behandlingar.


Välkommen att kontakta oss på bokningen:

+46 (0) 647 178 00