Aktiviteter i Åre

ALLA aktiviteter blir minnen för livet i Åres natursköna landskap. Åre erbjuder mycket att välja på oavsett årstid.

Belöna kroppen med massage efter en dag av fysisk aktivitet, och slappna av i bastun efter en simtur. Som gäst på hotellet har du tillgång till Åre Relax & Spa.

 

På vinterhalvåret är nöjeslivet euforiskt i Åre. Åregårdens legendariska nattklubb Country Club har totalrenoverats under ledning av arkitekt Per Öberg och erbjuder nu lounge, bar och dansgolv - och gästas av Sveriges bästa DJ's och liveartister. Middag äter ni med fördel på Åregården Bar & Bistro eller i vår vackra matsal - middagsgäster på Åregården har sedan företräde i kön och gratis inträde till Country Club!

 

 

Under den vita säsongen är skidåkningen självklar, men att tölta på islandshästar, köra skotersafari eller ta en tur med hundspann är också populära aktiviteter.
På hösten är Höstmarknaden ett härligt inslag - med lokala konstnärer, producenter och artister som visar upp sig och sina produkter. Cykling, eller mountainbiking, har blivit den sommarens hetaste aktivitet, men för ännu mer spänning prova Zipline, forsäventyr, turridning eller njutbar vandring i Åre och Jämtlands berg med sina vackra, gröna dalgångar.

 

 

För information och bokning:

Telefon +46 (0) 647 179 00